Autor Futbol
9 Març 2015 a 13:00

El Manresa no afluixa

Superen a casa a la Gramanet amb molt de treball

Manresa-Granollers

Gran victòria del Manresa contra la Gramanet // Imatge d’arxiu del web cemanresa.cat

CE MANRESA 1-0 UDA GRAMANET 

Importantíssima victòria del CE Manresa per continuar a la part alta del grup 1 de Primera Catalana. El conjunt de Dani Andreu tenia un partit trampa contra la Gramanet i el va solventar no sense treball. Després de pica molta pedra els bagencs van superar als colomencs per la mínima (1-0) i continua a quatre punts del líder, el Granollers. Per sota, el Júpiter tampoc abaixa la guàrdia i empata a punts i Lloret i Avià miren de prop la segona plaça.

La Gramanet va arribar al Nou Congost amb la idea de puntuar sí o sí, doncs es juga la permanència i es troba ara a vuit punts. És per això que al Manresa li va costar molt tombar la muralla defensiva dels de Santa Coloma i no ho va poder fer fins el minut 63, moment en que Jonatan Vinasco va anotar el gol de la victòria bagenca. Finalment, alegria pels de Dani Andreu, que després de tornar de Segona Catalana es troben en una posició privilegiada i aguanta el pols als demés candidats quan queden 11 jornades pel final de la lliga.

Espectacular ratxa

L’última derrota del Manresa va ser contra el Mollet (0-2) el passat 16 de novembre. Des de llavors encadena una brutal dinàmica de 12 partits sense perdre en els quals ha sumat 21 de 36 punts. Gràcies a aquests números els manresans són on són i aquesta setmana tenen l’oportunitat d’allargar-la al camp del Girona B.

Switch to mobile version