Autor Futbol
2 Març 2015 a 14:00

El Manresa desaprofita l’ocasió de posar-se al capdavant de la lliga

Empaten al camp del líder, el Granollers

Manresa-Granollers

Imatge del partit de la primera volta // Imatge del web cemanresa.cat

EC GRANOLLERS 0-0 CE MANRESA

El gran partit de la jornada del grup 1 de Primera Catalana va acabar amb un empat que satisfà només a un equip. Granollers i Manresa van signar taules al marcador a la capital vallesana i el repartiment de punts beneficia més als de Raul Matito que als de Dani Andreu. La distància de quatre punts entre tots dos equips es mantindrà una setmana més al capdavant de la lliga.

Partit de poder a poder i molt igualat entre dos equips que fan un gran futbol. La sortida dels vallesans als primers minuts va ser molt forta, però poc a poc els del Bages es van anar trobant cómodes sobre la gespa i van generar perill a la porteria granollerina. Les ocasions anaven caient pels dos costats, si bé és cert que el Manresa les va tenir més clares fins el final del partit ja que el porter Fuentes van haver d’intervenir més cops. Al final, empat a zero i un punt per cadascú per mantenir-se al front del grup 1 de Primera Catalana.

Aquesta setmana el Manresa rep al Congost a la Gramanet. Els de Santa Coloma es troben en zona de descens, però fa temps que acumulen victòries i punts per abandonar els llocs de perill. Tindran un ull posat en el derbi barceloní Júpiter-Horta ja que els del barri de La Verneda els han empatat a punts i un empat o una derrota podria posar en perill el segon lloc.

Switch to mobile version