Autor Societat
10 Març 2015 a 12:00

Dia de la Policia Local a Sant Fruitós

Reconeixement pel cos policial local i els Mossos d’Esquadra

El cos de la Policia Local de Sant Fruitós i els Mossos d'Esquadra

El cos de la Policia Local de Sant Fruitós i els Mossos d’Esquadra // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Fruitós

Fa uns dies Sant Fruitós del Bages va celebrar el Dia de la Policia Local amb una festa oberta a tota la ciutadania. Durant l’acte es va fer un reconeixement a alguns dels agents del cos policial de Sant Fruitós, així com dels Mossos d’Esquadra per serveis extraordinaris.

L’acte va començar a les 12.00h a la plaça Alfred Figueras on, després de la trobada dels cossos policials comarcals, els agents van fer una formació  davant de les autoritats presents. A continuació, els participants es van traslladar a la sala polivalent del Nexe on l’alcalde, Joan Carles Batanés, va encetar els parlaments destacant la bona feina realitzada per part de tots els membres del cos de la Policia Local.

L’Intendent dels Mossos d’Esquadra de Manresa, Joan Carles Escobar, va ser l’encarregat de realitzar la ponència, durant la qual va subratllar la necessitat de seguir treballant de manera conjunta per la seguretat pública. El Cap de la Policia Local, Àlex Finque, també va intervenir oferint els detalls dels serveis prestats pel departament durant l’any 2014.

L’acte va concloure amb el reconeixement als agents de la Policia Local de Sant Fruitós, així com dels Mossos d’Esquadra.

Switch to mobile version