Autor Cultura
27 Març 2015 a 11:00

Barcelona Gospel Messengers i Pepe Corbacho arriben a Sant Fruitós del Bages

Les entrades ja estan disponibles

Pepe Corbacho arribarà a Sant Fruitós amb el seu espectacle "Corbacho 5G" el diumenge 10 de maig a les 19.00h

Pepe Corbacho arribarà a Sant Fruitós amb el seu espectacle “Corbacho 5G” el diumenge 10 de maig a les 19.00h // Imatge del web de El Terrat

La programació cultural de Sant Fruitós dels Bages pels propers mesos prepara destacades actuacions al Teatre Casal Cultural del municipi.

La primera d’elles serà a càrrec de Barcelona Gospel Messengers, el grup coral liderat pel manresà Ramon Escalé, i que es va fer conegut per ser finalistes de la primera edició del concurs televisiu de TV3 “Oh happy day!”. El concert dels Messengers serà el dissabte 11 d’abril a les 21.00h.

L’altra actuació destacada serà el diumenge 10 de maig a les 19.00h, quan arribarà al Teatre Casal Cultural l’espectacle del popular actor Pepe Corbacho. El col·laborador de la productora El Terrat i dels programes d’Andreu Buenafuente presentarà el seu espectacle “Corbacho 5G”.

A més d’aquestes dues grans actuacions també destaquen d’una banda, la del música i humorista moianès Quim Vila, amb l’espectacle “Alguna altra proposta interessant i coherent que no sigui un estat independent?” el dissabte 25 d’abril a les 21.00h; i de l’altra, l’obra de teatre “L’art de la comèdia” a càrrec del Grup de Teatre d’Els Carlins de Manresa, dirigida per Joan Torrents, el proper diumenge 12 d’abril a les 18.00h.

Totes les entrades ja estan disponibles a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, al Nexe i també a les taquilles del Teatre Kursaal de Manresa, i per internet a través del web del mateix Kursaal.

Switch to mobile version