Autor Bàsquet
2 Febrer 2015 a 17:30

Massa Barça per un Bàsquet Manresa entregat

L’equip de Pedro Martínez s’enduu un dur correctiu del Palau Blaugrana

Barça-Manresa

Roger Grimau ataca l’home del partit, Mario Hezonja // Imatge del web basquetmanresa.cat

FC Barcelona 101-53 Bàsquet Manresa

FC Barcelona (26+27+25+23): Satoransky (9), Jackson (15), Thomas (8), Doellman (13), Tomic (9) -cinc inicial- Lampe (8), Huertas (2), Nachbar (5), Hezonja (24), Hakanson (-) i Pleiss (8)

Bàsquet Manresa (4+9+18+22): Hernández (4), Grimau (4), Dewar (8), Ogilvy (3), Rizvic (4) -cinc inicial- Fotu (20), White (2), Sakic (4), Grigonis (4) i García (-)

Marcador per quarts: 26-4, 53-13 (descans), 78-31 i 101-53 (final)

Àrbitres: Bultó, Pérez Niz i Mas. Sense eliminats per faltes.

L’empresa de guanyar al Palau Blaugrana era complicada, però ningú s’imaginava una derrota tan incontestable com la que va patir el Manresa a la pista del Barça. Sense opcions, sense poder competir en cap moment tenint en compte l’enorme diferència entre un i altre equip. Els nois de Pedro Martínez van sortir del partit amb una pallissa de 48 punts de diferència (101-53) de la que poques coses positives se’n poden extreure.

El Manresa va quedar fora de la lluita molt aviat. Ja al primer quart el Barça es va posar amb un 10-0 de parcial que va ser tota una declaració d’intencions i el 26-4 al final dels primers 10 minuts pesava molt. Els nois de Xavi Pascual estaven en estat de gràcia, especialment Mario Hezonja, que va fer un veritable estrip a la defensa bagenca amb 24 punts i un 8/8 en triples. Després del 53-13 amb el que es va anar el partit a la mitja part els de Pedro Martínez van intentar salvar l’honor i tot i que van millorar els registres anotadors (40 punts a la segona part) la diferència anava cada cop a més fins arribar al 101-53 final.

Derrota per oblidar i per aprendre’n molt. Això sí: els bagencs segueixen fora del descens a LEB Or ja que estan una victòria per sobre del Fuenlabrada. Diumenge el Manresa visitarà una altra pista complicada: Miribilla. L’equip de Pedro Martínez confia aquest cop en donar la sorpresa contra un fort Bilbao Basket.

 

Switch to mobile version