Autor Societat
24 Febrer 2015 a 14:00

L’urbanisme serà el punt central de la 3a jornada “Reinventem Manresa”

Serà dissabte a l’Ateneu la Sèquia

Vista general de la ciutat de Manresa, amb la Seu en primer terme

Vista general de la ciutat de Manresa, amb la Seu en primer terme // Imatge extreta de Wikimèdia Commons

La CUP de Manresa ha fet públic el programa de la tercera jornada de “Reinventem Manresa“, que aquesta vegada girarà en torn a l’urbanisme.

La jornada començarà amb dues xerrades a l’Ateneu la Sèquia. Serà el dissabte dia 28 de febrer a partir de les 17h.

A la primera, José Mansilla, antropòleg, explicarà com l’urbanisme es pot convertir en una eina per a la transformació social mentre quea a la segona l’ activista feminista, Maria Rodó, parlarà sobre la interacció entre l’espai públic i el gènere.

El dijous 5 de març, el regidor Adam Majó explicarà l’estat actual del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal), i es posarà a debat la postura de la CUP en la votació sobre la seva aprovació definitiva. Serà al Casal de les Escodines.

Aquestes jornades es duen a terme amb l’objectiu de definir un model de ciutat alternatiu a l’actual amb les aportacions de les persones, entitats i moviments que, a hores d’ara i des del seus àmbits, estan plantejant crítiques i alternatives.

Switch to mobile version