Autor Cultura
10 Febrer 2015 a 12:00

Lloll Bertran i la Banda Municipal de Barcelona presenten “Bandalismes” al Kursaal

Un concert de danses amb molt d’humor

Lloll Bertran i la Banda Municipal de Barcelona presentaran "Bandalismes" aquest dissabte al Kursaal

Lloll Bertran i la Banda Municipal de Barcelona presentaran “Bandalismes” aquest dissabte al Kursaal // Imatge cedida pel teatre Kursaal

Totes les danses creades per Brahms, Txaikovski, Bizet, i altres grans compositors, sonaran el proper dissabte 14 de febrer a les 19.00h en un concert molt especial a la Sala Gran del Kursaal de la mà de l’actriu Lloll Bertran, i la Banda Municipal de Barcelona.

“Bandalismes” va ser estrenat amb molt d’èxit al Festival Grec de l’any 2013. Un espectacle on un concert simfònic passa a ser una experiència íntima i propera. Aquest dijous se’n farà una sessió a l’Auditori de Barcelona, i dissabte 14 al Kursaal.

Amb “Bandalismes” els espectadors podran comprovar com lliguen de bé la música clàssica i el bon humor en una vetllada en què l’actriu Lloll Bertran aportarà tota la seva màgia i humanitat a l’espectacle dirigit per Salvador Brotons i que compta amb la direcció escènica del manresà David Pintó.

Com és habitual, les entrades es podran comprar a les taquilles del teatre o a través del web del Kursaal.

Switch to mobile version