Autor Cultura
17 Febrer 2015 a 15:30

L’Escolania de Montserrat en l’acte inaugural cicle de concerts de Manlleu

És el 25è aniversari d’aquest cicle

25è aniversari del cicle concerts de Manlleu / Detall de la imatge cedida per l'ajuntament de Manlleu

25è aniversari del cicle concerts de Manlleu / Detall de la imatge cedida per l’ajuntament de Manlleu

L’Església de Santa Maria de Manlleu acull el pròxim divendres dia 20 de febrer a 20.30 h el concert inaugural del 25è aniversari del cicle de concerts de Manlleu. El concert anirà a càrrec de l’Escolania de Montserrat, un concert de luxe per a un aniversari.

Les entrades anticipades que es venien al Museu del Ter estan ja esgotades, però l’organització n’ha reservat algunes que es posaran a la venda a ¾ de 8 a la mateixa església, el dia del concert.

Cartell del 25è aniversari del cicle de música de Manlleu // Imatge cedida per l'Ajuntament de Manlleu

Cartell del 25è aniversari del cicle de música de Manlleu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manlleu

El cicle de concerts de Manlleu va néixer  fa 25 anys, de la mà de professors de l’Escola de Música de Manlleu amb la finalitat d’apropar la música als alumnes. Al llarg d’aquests 25 anys l’han anat duent a terme persones vinculades a l’escola, professors, ex professors, alumnes, ex alumnes,… que de manera desinteressada han anat tirant aquest projecte endavant.

El 2009 va agafar-ne el relleu l’Associació Amics de la Música de Manlleu, una associació sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar volada i continuïtat a aquest cicle de concerts de música clàssica. En aquests moments, Amics de la Música compta amb uns 125 socis que poden gaudir dels concerts de forma gratuïta o bé amb entrades a mitjan preu, a més de participar en sortejos d’entrades per concerts corals al Palau de la Música Catalana i rebre informació d’altres concerts de música clàssica  de la comarca.

L’associació compta  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i diverses empreses de la comarca per poder dur a terme la seva programació, que inclou des de concerts de petit format i música de cambra, fins a produccions pròpies on hi tenen cabuda diferents cors i músics de Manlleu i comarca,  i també músics consagrats d’arreu del món.

Switch to mobile version