Autor Natació
15 Febrer 2015 a 12:15

L’equip absolut de natació del CN Minorisa assoleix l’ascens a 2a divisió

L’any passat es van quedar a un punt de l’ascens

CN Minorisa // Imatge del Facebook del CN MInorisa

CN Minorisa // Imatge del Facebook del CN MInorisa

Ahir es va celebrar al Complex Esportiu Piscines Municipals de Manresa la Copa Catalana Absoluta de natació de la 3a divisió, en la qual han pres part els nedadores del CN Caldes, el CN Caldes, el Tàrraco, el CN Reus Ploms, el Cambrils CN, el CEN Cabrera de Mar, el CN Badia, el CN Cerdanyola, el CN Martorell, el CN Cervera i el CN Minorisa.

L’equip manresà, entrenat per Genís Rico va assolir la primera plaça en la classificació, a més de 60 punts del segon, el CN Tàrraco, puntuació que els va valer a tots dos conjunts l’ascens a la 2a divisió. L’any passat, el CN Minorisa va quedar tercer, i no va assolir l¡ascens per un sol punt. L’ascens aconseguit pel club manresà és el fruit de la feina que l’equip tècnic, format per Genís RicoCarla Fargas, responsable de preparació física i Anna Garcia, la coaching esportiva, ha dut a terme al llarg de la temporada.

El CN Minorisa va obtenir 1003 punts en la classificació final.

 

Vinyet Serra participarà en els Campionats Júnior i Infantils d’hivern

La nedadora del CN Minorisa Vinyet Serra va assolir, en la prova dels 200m lliures femení, la marca mínima nacional per participar en els Campionats Júnior i Infantils d’hivern que es disputaran a la ciutat de Cadis entre el 26 de febrer i l’1 de març. En aquest campionat hi participaran també Alba RoviraSílvia MerenguerBerta MartínezGuillem LázaroIvan Cubillas.

Switch to mobile version