Autor Societat
10 Febrer 2015 a 11:00

“La Carnavalada a la Manresana” agrupa totes les propostes

Un esdeveniment amb voluntat de consolidar-se

Cartell de La Carnavalada a la Manresana

Cartell de La Carnavalada a la Manresana // Imatge del web xaldiga.cat

Del divendres 13 al diumenge 15 de febrer, Manresa s’aboca a celebrar el Carnaval. I n’hi haurà per tothom: per al públic familiar, per al juvenil i per al infantil. Sota el lema comú de “La Carnavalada a la Manresana” s’agruparan la 37a edició del Carnestoltes Infantil, i la festa oberta a tots els públics, també per al familiar, recuperada l’any passat després de 28 anys d’absència.

Ahir es va efectuar la presentació oficial del programa d’activitats de la Carnavalada. L’acte va comptar amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i representants de diferents entitats ciutadanes que participen en l’organització: Manel Iglesias i Joan Vilà, representants de Xàldiga i Imagina’t, respectivament, i també Josep Pérez de l’Associació de joves La Gatzara.

En paraules de Calmet: “Aquesta proposta conjunta és possible gràcies a la suma d’esforços de diferents entitats ciutadanes. Concretament el Carnestoltes Infantil l’organitza l’Ajuntament de Manresa amb la col•laboració d’Imagina’t i de la Fampa; i l’edició de la festa oberta a tots els públics consta d’una sèrie d’actes organitzats per Xàldiga -Taller de Festes- i l’Associació de Joves La Gatzara”. Després d’agrair la participació de les entitats que fan possible l’esdeveniment, el regidor Calmet ha manifestat que: “la Carnavalada amb aquest format té una voluntat clara de consolidar-se”.

Per la seva banda, Manel Iglesias va explicar que “s’ha fet una difusió de 30.000 programes conjunts de la Carnavalada i de 300 cartells”, afegint que “s’han realitzat 200 cartells del Carnestoltes Infantil amb una il•lustració de Valentí Gubianas d’un llop disfressat de caputxeta vermella, que s’han repartit als centres d’ensenyament, IES, establiments, equipaments públics, bars i locals”.

El programa dels tres dies de Carnavalada inclou un munt d’activitats que tindran lloc en diferents espais urbans com ara cercaviles, degustació de tapes, concursos de comparses i carrosses, balls i la novetat d’enguany és que es farà una festa final a la Carpa del Riu.

Switch to mobile version