Autor Cinema, teatre i televisió
27 Febrer 2015 a 18:00

Kingsman: Servicio Secreto

Kingsman - Servicio Secreto

Kingsman – Servicio Secreto

Aquesta setmana s’estrena un thriller d’acció protagonitzat pel britànic Colin Firth Kingsman: Servicio Secreto. Des del Regne Unit ens arriba una proposta futurista sobre robots Ex-machina. Pels amants del terror s’estrena la segona part de la mujer de negro: La mujer de negro 2: el ángel de la muerte. Dels creadors de Los intocables arriba una nova proposta protagonitzada per Omar Sy Samba.

KINGSMAN: SERVICIO SECRETO

THRILLER. Dirigida per: Matthew Vaughn. Repartiment: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Hamill, Mark Strong

Un veterà agent secret anglès ha d’entrenar al seu jove i eixelebrat nebot per passar-li el testimoni en l’agència d’espionatge en la qual treballa. Adaptació del còmic de Mark Miler i Dave Gibbons.

EX-MACHINA

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Alex Garland. Repartiment: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Chelsea Li

Un programador multimilionari contracta a Caleb, un jove emprat perquè passi una setmana en un lloc remot amb l’objectiu que participi en un test en el qual estarà involucrada la seva última creació: un robot dona on la intel·ligència artificial ho és tot.

LA MUJER DE NEGRO 2: EL ÁNGEL DE LA MUERTE

TERROR. Dirigida per: Tom Harper. Repartiment: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox, Faith Elizabeth

Fugint dels horrors de la Segona Guerra Mundial (1939-1945), vuit escolars, acompanyats per la directora del col·legi i una professora, són evacuats de Londres i traslladats a un llogaret. Allí coneixen a Harry Burnstow, un pilot de la RAF que, igual que ells, s’allotjarà en una ruïnosa casa situada en una illa que només es comunica amb terra ferma per la carretera de les Nou Vides, una calçada que desapareix amb les marees. La seva presència no triga a despertar una força malévola que sorgeix de la foscor i porta dècades rondant aquesta mansió en ruïnes: es tracta de “La dona de negre”.

SAMBA

COMEDIA. Dirigida per: Olivier Nakache i Eric Toledano. Repartiment: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Issaka Sawadogo

Fa deu anys que Samba va arribar a França des de Senegal, i des de llavors ha tingut diverses ocupacions humils. Alice és una executiva que està passant una mala ratxa i sofreix d’esgotament. Tots dos lluiten per sortir del seu particular laberint. Mentre Samba està disposat a fer el que sigui necessari per aconseguir els papers, Alicia intenta recuperar la seva vida. Al final, el destí fa que els seus camins es creuin.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version