Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 Febrer 2015 a 08:00

El Montcau des de Els Emprius

Montcau des de Els Emprius // Foto: Sergi Colomer

Montcau des de Els Emprius // Foto: Sergi Colomer

Vistes del Montcau, un dels cims més coneguts i concorreguts del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, des de Els Emprius, situada entre Mura i Sant Llorenç Savall i que té una elevació màxima de 883 metres.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version