Autor Rugby
17 Febrer 2015 a 17:30

El Manresa RC cau derrotat per la mínima al camp del Spartans Granollers

Spartans Granollers 19 – Manresa RC 17

Manresa RC

Manresa RC // Imatge cedida pel Manresa RC

El Manresa RC va caure derrotat per la mínima (19 a 17) en la seva visita al camp del Spartans Granollers. Els precedents pel partit, corresponent a la cinquena jornada de la segona volta de Primera Catalana, no eren bons pels manresans que van caure en els dos partits disputats la temporada anterior.

Tot i les nombroses baixes, els manresans van sortir convençuts i des del primer moment van dominar el partit. El joc ràpid dels visitants va sorprendre l’equip granollerí amb tres marques a la primera part obra de LL. Jou, J. Benítez i J. Raikadroka. A partir d’aquest instant, els locals van reaccionar i van aconseguir retallar diferencies abans de finalitzar el primer temps (7 a 17).

En la segona part, els manresans van tornar a dominar els primers instants, però la intensitat de l’equip granollerí va anar imposant-se poc a poc. Els locals van aconseguir situar-se a només tres punts de l’equip manresà que veia com el seu joc anava perdent intensitat. Tot i així, els visitants aguantaven les empentes del Spartans, amb un home menys després d’una exclusió temporal. Als minuts finals, una melé a cinc metres de la línia d’assaig manresana va ser aprofitada pels de Granollers i d’aquesta manera van aconseguir avançar-se per primer cop en el partit. L’equip manresà va disposar d’una última ocasió per guanyar el partit, però no la van saber aprofitar i el marcador es va decantar a favor dels granollerins.

Amb aquest resultat, els manresans se situen a la desena plaça de la competició, empatats a 10 punts amb el novè i onzè classificat.

Agenda de la setmana

Aquesta setmana els dos equips sèniors manresans rebran al RC Cornellà, al Camp de Rugbi del Congost. Les noies jugaran el seu partit a les 14.30 h i els nois el partit corresponent a la sisena jornada de lliga a les 16 h, on buscaran seguir invictes com a locals

Switch to mobile version