Autor Economia
2 Febrer 2015 a 12:00

El Consell Comarcal del Bages renova el web de polígons industrials de la comarca

El portal va rebre 52.000 visites l’any passat

Nou Web i dispositius d'aplicació dels polígons del Bages /  Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

Nou web i dispositius d’aplicació dels polígons del Bages / Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

El portal de polígons industrials creat i actualitzat pel Consell Comarcal del Bages ofereix informació detallada de cada polígon i empresa que hi ha instal·lada i gairebé 500 ofertes de naus i parcel·les disponibles. El web s’ha fet amb tecnologia responsive perquè s’adapti i sigui accessible des de tauletes i smartphones.

L’objectiu principal del web de polígons del Consell Comarcal és el de posar tota la informació a l’abast de qualsevol empresa que vulgui instal·lar-se en algun polígon industrial dela comarca del Bages. Aquest és que recull informació detallada i actualitzada de totes les àrees industrials i de les naus i parcel·les que hi ha disponibles.

El web, que va rebre més de 52.000 visites l’any passat, s’ha adaptat per ser encara més útil. El portal s’ha renovat, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona,  per fer-lo més atractiu visualment, més fàcil de consultar i per crear-ne la versió que es pugui veure de manera òptima a través de terminals com una tauleta o el telèfon mòbil.

Durant el 2014, de les més de 52.000 visites al web, 36.000 es van fer a través d’ordinador, però uns 13.000 usuaris hi van accedir a través del mòbil i gairebé 3.000 a través de tauletes, una tendència que va a l’alça.

El web de polígons es va posar en marxa l’any 2008 i el 2009 ja es va situar en 42.000 visites, una xifra que ha anat augmentant i que ja ha consolidat el web com una de les principals eines de què disposa el Bages per donar informació sobre polígons. Ofereix informació detallada en quatre idiomes sobre els polígons existents o previstos, i les empreses i comerços ubicats en els diferents municipis del Bages (dades de contacte, situació, número de treballadors, etc.).

El que es vol amb aquest portal és fer la màxima difusió del teixit empresarial del Bages i, alhora, mostrar, mitjançant un senzill sistema de cerca, la disponibilitat de sòl per a noves implantacions als diferents polígons, ja siguin naus disponibles o terrenys buits per edificar.

 

Switch to mobile version