Autor Ensenyament
10 Febrer 2015 a 14:00

Benvinguda als alumnes d’intercanvi del projecte europeu Comenius

Hi participen 20 alumnes i 17 professors

Silvia Gratacós rep els estudiants d'intercanvi // Imatge de la web de l'Ajuntament de Manresa

Silvia Gratacós rep els estudiants d’intercanvi // Imatge de la web de l’Ajuntament de Manresa

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós, va rebre ahir al migdia un grup d’alumnes i professors procedents d’Itàlia, Croàcia, Bulgària, Polònia, Eslovàquia i Turquia, en un acte que va tenir lloc al Saló de Sessions.

Aquests estudiants visiten Manresa en el marc d’un programa d’intercanvi amb l’Institut d’Ensenyament Secundari Guillem Catà, dins del projecte europeu Comenius, subvencional per la Unió Europea i que treballa temes de Ciutadania i Drets Civils. En aquesta trobada a Manresa, hi participen 20 alumnes i 17 professors.

Durant l’acte de recepció, la regidora Gratacós va donar la benvinguda a tots els assistents, i els va parlar dels atractius turístics i patrimonials de la ciutat. A més de la regidora, a l’acte també hi va assistir la directora de l’institut Guillem CatàMarta Codina.

Switch to mobile version