Autor Ensenyament
27 Febrer 2015 a 16:00

Arriba la Fira de l’estudiant sobre orientació educativa

Un total de 12 fires i jornades en 166 municipis

Enguany s'arribarà a les 12 fires i jornades que donaran cobertura a 166 municipis

Enguany s’arribarà a les 12 fires i jornades que donaran cobertura a 166 municipis // Imatge del vídeo divulgatiu de la Diputació

La Fira de l’estudiant,  que arribarà a Manresa del 13 al 17 d’abril, és una de les 12 fires i jornades d’orientació d’enguany, amb un abast territorial de 166 municipis, que s’adrecen a joves, famílies i persones adultes amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions en moments de transició educativa i professional.

En aquesta edició, a més dels punts d’orientació personalitzada i de les xerrades per informar i orientar als participants en les seves decisions, la Diputació també ofereix tallers de robòtica per tal d’incentivar les vocacions per a la ciència i la tecnologia, el suport al disseny, i la millora de les fires i jornades d’orientació, formació en orientació destinada als equips d’orientadors territorials, i en especial, a aquells que ofereixen informació i acompanyament directe als usuaris de fires i jornades d’orientació, i recursos de difusió.

A més, la Diputació també ha produït un vídeo en el qual s’explica què es pot trobar en una fira o jornada d’orientació. A partir d’entrevistes fetes a joves que viuen en directe l’experiència, es pretén incentivar el seu interès per aprofitar aquests recursos d’orientació que faciliten la presa de decisions en moments de transició educativa i professional.

Aquest oferta de Recursos per a Fires i Jornades d’Orientació al Territori 2015 de la Diputació de Barcelona, s’emmarca en el Pla Pilot d’Orientació 2014-2016 de suport a les transicions educatives.

Per consultar el calendari de les Fires i Jornades d’orientació organitzades pels ens locals es pot consultar el web de la Diputació.

Switch to mobile version