Autor Ensenyament
28 Gener 2015 a 17:00

Una escola d’FP de Sant Vicenç de Castellet participa en un congrés de màrqueting

El director del centre farà una ponència a Eduketing

dani mauriz

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat de FP // Imatge cedida per l’Escola Montserrat

El director de l’Escola Montserrat de Formació Professional de Sant Vicenç de Castellet, Dani Mauriz, es desplaçarà a València el 19 i 20 de febrer per participar al IV Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu, Eduketing, on farà una ponència que explicarà el cas pràctic del seu centre, una escola petita però molt activa en iniciatives de màrqueting adreçades als propis alumnes i en la col·laboració amb entitats i empreses del seu territori.

Un altre dels motius pels quals participarà Dani Mauriz en Eduketing és la forta presència del seu centre a les xarxes socials, ja que la trobada del proper mes de febrer va adreçada a professionals del sector educatiu que volen enfocar la seva estratègia en l’àmbit del màrqueting per posicionar el seu centre i difondre la seva oferta. En aquest sentit, al congrés assistiran principalment, personal directiu i professorat de centres educatius, agències de formació, professionals d’empreses de suport al sector, consultores, etc.

Mauriz, diplomat en Ciències Empresarials i que compagina des del 2000 la docència amb la direcció del centre, explicarà en la seva ponència com va començar a anar a congressos de màrqueting i es va adonar que per atreure nous alumnes era necessari transformar no només l’escola sinó també els professors, l’equip directiu, i fins i tot els propis alumnes.

Switch to mobile version