Autor Societat
28 Gener 2015 a 14:00

Sant Fruitós presenta demà l’avantprojecte del carrer del Padró

Es vol recuperar el tarannà comercial i social de la via

Fotomuntatge de tres segments del carrer del Padró de St. Fruitós del Bages

Fotomuntatge de tres segments del carrer del Padró de St. Fruitós i el seu projecte // Fotomuntatge a partir d’Imatges del web de l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages presentarà demà, dijous 29 de gener, en una sessió informativa oberta a tots els veïns i veïnes del municipi, l’avantprojecte d’urbanització del carrer del Padró. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent del Centre Cultural Nexe, situat a la plaça Alfred Figueras, a partir de les 20.30 h.

La presentació es portarà a terme després d’haver rebut el vistiplau de membres de l’oposició i dels principals afectats pel procés de transformació; un procés que vol recuperar el caràcter comercial, social i de serveis d’aquest carrer.

Actualment, el tram presenta una sèrie d’impediments físics per als vianants que fa que el seu ús sigui incòmode. L’objectiu és el de realitzar una plataforma única de prioritat invertida, on es permeti el pas de vehicles però on sigui el vianant qui tingui preferència. També s’afronta el soterrament de les infraestructures de serveis, que ara són aèries, i l’execució i actualització del col·lector del clavegueram que en algun tram data de l’any 1903.

Aquest procés s’afrontarà per fases i de forma participativa amb els propietaris de finques del carrer, amb els comerciants i amb tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós del Bages, ja que el govern municipal considera i defensa que amb la recuperació de la vida al carrer Padró es recuperarà part dels sentiments i de la identitat del poble.

Switch to mobile version