Autor Societat
13 Gener 2015 a 13:30

L’Ajuntament de Manresa rebaixa el preu de la T-10

La T-Social passa a dir-se T-Bonificada

Bus Manresa

Bus Manresa // Foto: Joan Murcia

El preu de la T-10 del Bus Manresa baixa aquest any un 3,64%, i passa de 8,25 a 7,95 euros, d’acord amb les tarifes aprovades per l’Ajuntament de Manresa del servei de transport públic urbà per l’any 2015, per tal de premiar als usuaris habituals del servei. Els preus de la T-Mes i el bitllet senzill es mantenen igual.

L’Ajuntament fixa els preus de serveis en funció de les tarifes aprovades per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), d’acord amb el Conveni d’Adhesió al sistema tarifari integrat, signat l’any 2006. D’aquesta manera, el preu del bitllet senzill del Bus Manresa es fixa en relació al 100% del preu del bitllet senzill d’una zona aprovat per l’ATM, semblant a la T-10 i la T-Mes, que responen al 80% dels preus  que l’ATM fixa per aquestes.

Pel que fa a la resta dels títols, la T-Bonificada continua oferint viatges gratuïts il·limitats. El servei de transport públic urbà de la ciutat ofereix al comerç un títol especial de dos viatges, la T-2 Comerç, amb un cost d’1,60 euros.

La nova T-Bonificada

Els usuaris de la T-Bonificada ja poden renovar el carnet i la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, i podenn sol·licitar cita prèvia trucant al 010. A partir de l’1 de març, els titulars de la T-Bonificada que no disposin de la targeta a vigent hauran de pagar el bitllet senzill per accedir al servei.

Per a més informació cal trucar al 010 o visitar l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça Major número 1.

Switch to mobile version