Autor Cinema, teatre i televisió
16 Gener 2015 a 18:00

La teoría del todo

"La teoría del todo"

“La teoría del todo”

La cartellera d’aquesta setmana comença amb l’esperat biopic de Stephen Hawking, “La teoría del todo”, on Eddie Redmayne és l’encarregat d’interpretar al físic. També arriba “Héctor y el secreto de la felicidad”, una comèdia sobre un psicòleg i els seus pacients, coproduïda entre Canadà, Alemanya i el Regne Unit; el thriller “The Babadook” sobre un nen que viu atemorit per un monstre que se li apareix en somnis; “V3nganza” la tercera cinta de la saga protagonitzada per Liam Neeson; i “Whiplash” un drama sobre un jove que entra al conservatori per ser bateria.

____________________________________________________________________________________________

LA TEORÍA DEL TODO (THE THEORY OF EVERYTHING)

BIOPIC. Dirigida per: James Marsh. Repartiment: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson, David Thewlis, Charlotte Hope, Charlie Cox, Adam Godley, Harry Lloyd, Maxine Peake, Joelle Koissi, Zac Rashid, Hugh O’Brien, George Hewer, Georg Nikoloff i John W.G. Harley.

Narra la relació entre el cèlebre astrofísic Stephen Hawking i la seva primera esposa, Jane Wilde. Durant la època en la que els dos van lluitar contra la malaltia degenerativa que va postrar el geni en una cadira de rodes.

____________________________________________________________________________________________

HÉCTOR Y EL SECRETO DE LA FELICIDAD (HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS)

COMÈDIA. Dirigida per: Peter Chelsom. Repartiment: Simon Pegg, Rosamund Pike, Toni Collette, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer, Jean Reno, Tracy Ann Oberman, Veronica Ferres, Jakob Davies, Chris Gauthier, Michael Adamwaite, Vincent Gale, Gabrielle Rose, Ming Zaho, Aaron Le, Togo Igawa, Barry Atsma, Dalias Blake, Hannah Longworth, Aiden Longworth i Chad Willett.

Héctor és un jove psiquiatra que atén una consulta freqüentada per la clientela més selecta de Londres. Encara que la major part dels seus pacients porten una vida aparentment perfecta, tots estan insatisfets. Héctor no aconsegueix que siguin feliços i això el deprimeix. Així, comença a preguntar-se coses com, perquè no som capaços d’apreciar el que tenim i ens passem el temps somniant amb una vida millor? O, realment depèn de les circumstàncies o de la manera de veure les coses? Héctor es proposa esbrinar què és el que fa feliç a la gent, i per això emprèn un viatge per tot el món per buscar el veritable secret de la felicitat.

____________________________________________________________________________________________

THE BABADOOK (THE BABADOOK)

THRILLER. Dirigida per: Jennifer Kent. Repartiment: Essie Davis, Noah Wiseman, Daniel Henshall, Hayley McElhinney, Barbara West, Ben Winspear, Tiffany Lyndall-Knight. Tim Purcell, Benjamin Winspear, Cathy Adamek, Carmel Johnson, Adam Morgan, Craig Behenna, Michael Gilmour, Michellle Nightngale, i Stephen Sheehan.

Sis anys després de la violenta mort del seu marit, Amelia encara no s’ha recuperat, però ha d’educar a Samuel, el seu fill de sis anys, que viu atemorit per un monstre que se li apareix en somnis i amenaça amb matar-los. Quan un inquietant llibre de contes titulat “The Babadook” apareix a casa seva, Samuel arriba al convenciment que el Babadook és la criatura amb la que ha estat somniant. Aleshores les seves al·lucinacions es fan incontrolables i la seva conducta, imprevista i violenta. Amelia, cada vegada més espantada, es veu forçada a medicar-lo. Però, de sobre, comença a sentir al seu voltant una presència sinistre que la porta a pensar que els temors del seu fill podrien ser reals.

____________________________________________________________________________________________

V3NGANZA (TAK3N)

ACCIÓ. Dirigida per: Olivier Megaton. Repartiment: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Johny Weston, Forest Whitaker, Dougray Scott, Jon Gries, Leland Orser, Andrew Howard, Don Harvey i Al Sapienza.

La vida de l’ex-agent especial Bryan Mills es veu inesperadament truncada després del brutal assassinat de la seva ex-dona. Després de ser acusat de la seva mort, es veu obligat a fugir de la implacable persecució de la CIA, l’FBI i la policia. Una vegada més haurà d’utilitzar les seves “habilitats especials” per fer justícia, perseguir els vertaders assassins i protegir l’únic que li queda a la vida: la seva filla.

____________________________________________________________________________________________

WHIPLASH (WHIPLASH)

DRAMA. MÚSICA. Dirigida per: Damien Chazelle. Repartiment: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist, Paul Reiser, Austin Stowell, Jayson Blair, Kavita Patil, Kofi Sirboe, Jesse Mitchell, Michael D. Cohen, Tian Wang, Jocelyn Ayanna, Tarik Lowe, Marcus Henderson i Keenan Henson.

L’objectiu d’Andrew Neiman, un jove i ambiciós bateria de jazz, és triomfar a l’elitista Conservatori de Música de la Costa Est en el que estudia. Marcat pel fracàs de la carrera literària del seu pare, Andrew alberga somnis de grandesa. Terence Fletcher, un professor conegut tan pel seu talent com pels seus rigorosos mètodes d’ensenyament, dirigeix el millor conjunt de jazz del Conservatori. Quan Fletcher escull a Andrew i per formar part del conjunt musical que dirigeix, canvia per sempre la vida del jove. La passió d’Andrew per assolir la perfecció es converteix en obsessió, al temps que el seu despietat professor el porta al límit de la seva capacitat i de la seva salut mental.

Switch to mobile version