Autor Economia
4 Gener 2015 a 09:00

La Diputació de Barcelona elabora una guia per aplicar la nova reforma comptable

Els ajuntaments i ens locals podran accedir-hi en línia

Guia per a la Reforma Comptable 2015 a l'Administració Local

Guia per a la Reforma Comptable 2015 a l’Administració Local

Amb l’arribada del nou any, ha entrat en vigor la Reforma Comptable 2015 a l’Administració Local. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona ha elaborat una guia online que inclou les seves principals novetats amb l’objectiu d’ajudar als ajuntaments i ens locals a aplicar-la.

Els canvis de la nova instrucció abasteixen les normes de registre i valoració, el quadre de comptes i el canvi conceptual dels principis comptables –superant, així, la visió tradicional de la comptabilitat –.

Altrament, se centra en incorporar informació addicional en la memòria dels comptes anuals amb l’objectiu de fonamentar la presa de decisions de les administracions locals dels municipis de Catalunya en base al principi d’imatge fidel.

Els Ajuntaments i els ens locals poden consultar la guia per via telemàtica, a través del web de la Diputació (www.diba.cat).

Switch to mobile version