Autor Cultura
28 Gener 2015 a 17:30

La CUP reclama a l’Ajuntament una sala Polivalent d’espectacles

 Apel·la a una solució per l’enderroc de la Sala Ciutat

Cartell del Twitter del Col·lectiu Recuperem La Sala Ciutat

Cartell del Twitter del Col·lectiu Recuperem La Sala Ciutat

La CUP ha aprofitat la presentació que es va fer dissabte passat de la iniciativa “Recuperem la Sala Ciutat” per reclamar a l’Ajuntament de Manresa més espais escènics, i l’ha recordat que des de fa vint anys demana la creació d’una sala polivalent que pugui encabir espectacles i trobades en formats diversos per poder donar servei a les entitats i col·lectius de la ciutat.

Tot i que manté la seva posició, votada al mes de novembre, de mostrar-se a favor de l’enderroc de la Sala Ciutat, ha demanat a l’Ajuntament que es doni marge als promotors de la iniciativa per poder presentar el projecte que tenen pensat per la sala per acabar de decidir si l’enderroc de la sala i l’ampliació de la plaça seran beneficioses. Finalment considera que si l’enderroc es porta finalment a terme, hi ha espais millors per encabir aquesta sala Polivalent, com ara la nau de l’Anònima o l’actual espai deixat lliure per l’enderroc de la Pista Castell.

D’altra banda la CUP considera que l’ampliació de la plaça de Sant Ignasi amb accés directe al Claustre del Museu milloraria la qualitat de l’espai públic del barri de les Escodines, molt mancat de places i espais lliures.

Switch to mobile version