Autor Política
22 Gener 2015 a 12:00

La CUP organitza una Assemblea Oberta al Bages de cara a les eleccions del 27 de setembre

Es preveuen més trobades en els propers mesos

Imatge cedida per la CUP Catalunya Central

Imatge cedida per la CUP Catalunya Central

Responent a l’emplaçament de la Crida Constituent, així com al seguit de trobades amb diferents organitzacions, la CUP inicia un cicle d’assemblees obertes de cara a les eleccions del 27 de setembre. L’organització engega els espais per un marc de trobada i discussió obert, que vertebri la ruptura amb el règim del 78 i constitueixi les bases de la nova República catalana independent.

La primera trobada a les comarques centrals tindrà lloc al Casal de les Escodines de Manresa el proper dissabte 24 de gener, a les 18.00h. La trobada esbossarà els principis ètics que han de compartir les persones i organitzacions de la candidatura, i que permetin la participació tant de col·lectius com de persones individuals. També s’hi debatrà el full de ruta per la independència i un procés constituent.

La segona assemblea oberta, amb referència territorial per al Berguedà, tindrà lloc a Berga el proper 1 de febrer, i es preveu que se’n facin d’altres al Solsonès.

El cicle de trobades participatives continuarà durant els propers mesos, amb la intenció de definir aspectes concrets de la candidatura pel que fa al programa, el nom i la configuració de les llistes.

Switch to mobile version