Autor Ensenyament
13 Gener 2015 a 14:30

Gran matinal esportiva a la Cros Escola de Sant Fruitós

Van participar 565 alumnes de tota la comarca

cros sant fruitos

Els nens van gaudir a la Cros Escola de Sant Fruitós // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Fruitós

Amb la participació de 565 alumnes de tota la comarca es va celebrar el passat diumenge 11 de gener el Cros Escolar de Sant Fruitós, organitzat pel Consell Esportiu del Bages amb la col·laboració de les Ampes i de l’AEE Paidos.

Tota la jornada es va desenvolupar amb total normalitat, encara que la matinal va començar amb un temps força emboirat i molt de fred. Els primers a competir van ser els més grans, els cadets, que van recórrer una distància de 3.000 metres, els nois i 1.500 metres les noies, donant 6 i 3 voltes respectivament a un circuït de 500 metres. Els més petits, els infantils, van fer una distància de 200 metres en un circuït retallat respecte a la resta de competidors.

Es poden consultar tots els resultats de la Cros Escola de Sant Fruitós en el següent enllaç.

Switch to mobile version