Autor Societat
22 Gener 2015 a 11:30

Els Mossos detenen l’autor d’un robatori a l’interior d’un domicili a Manresa

El lladre hi va accedir mentre els propietaris dormien

pedòfil-mossos

Els Mossos van detenir a l’autor del robatori amb força // Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

La nit del 3 al 4 de gener un jove de 19 anys de nacionalitat marroquina i veí de Manresa (Bages) va entrar en un domicili de la mateixa localitat mentre els seus propietaris estaven dormint a l’interior. Per accedir-hi a l’habitatge va escalar fins una finestra del pis que es trobava a pocs metres del cel obert, i un cop dins va sostreure una bossa de mà de pell, on hi havia un passaport diplomàtic, el permís de conduir, diverses targetes bancàries, un clauer de plata, dues carteres de pell i un sobre amb 1890 euros. A més, de les tauletes de nit es va endur dos telèfons mòbils, un rellotge d’alta gama i un anell d’or amb un brillant.

Quan les víctimes es van despertar es van adonar que durant la nit algú havia entrat al seu domicili i van fer la corresponent denúncia. Arran dels fets, els agents de la Unitat d’Investigació de Manresa del cos dels Mossos d’Esquadra van començar una investigació que va acabar amb la identificació i posterior detenció del lladre el passat 14 de gener, després d’haver trobat gran part dels objectes robats a l’interior del seu pis.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el 17 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, acusat del delicte de robatori amb força. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Switch to mobile version