Autor Societat
17 Gener 2015 a 09:30

Els corredors de la Mitja Marató de Terrassa no hauran de pagar el bitllet de tren el diumenge

L’oferta inclou tota la R4

Els corredors es podran acollir a l’oferta des de qualsevol estació de la R4 // Imatge extreta del web Wikkimèdia Commons

Els corredors es podran acollir a l’oferta des de qualsevol estació de la R4 // Imatge extreta del web Wikkimèdia Commons

Els participants a la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que se celebra aquest diumenge, podran arribar fins a la ciutat vallesana sense haver de pagar el bitllet de Rodalies. Els corredors podran aconseguir el bitllet des de qualsevol estació de la línia que enllaça Barcelona amb Terrassa, la R4. Les persones que es vulguin acollir a l’oferta hauran de bescanviar el tiquet comprovant de la organització per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a la cocapital vallesana.

La gratuïtat del trajecte no només afecta els corredors de la Mitja Marató, també s’hi podran acollir els participants a la Cursa Santi Centelles, de cinc quilòmetres. Per fer-ho, hauran de presentar a les taquilles de l’estació el tiquet que els organitzadors de les proves els entregaran en el moment de recollir l’acreditació. Des de Rodalies avisen, però, que no es farà cap canvi més enllà de les 12 del migdia.

L’estació de Terrassa està situada a molt pocs metres del punt en què començaran i acabaran les dues curses. Per aquest motiu els organitzadors de les proves i els responsables de Renfe a Catalunya van treballar plegats per arribar a un acord i permetre que els corredors que tenen accés a la R4 poguessin desplaçar-se en tren de manera gratuïta. Els dies festius, per aquesta línia hi circulen sis trens cada hora –tres per sentit-. El tret de sortida a la Mitja Marató es donarà a les 10 del matí.

Switch to mobile version