Autor Cultura
16 Gener 2015 a 15:00

El segon espectacle homenatge de Mecano arriba al Kursaal

“La fuerza del destino” torna a reviure les cançons del grup

"La fuerza del destino" arribarà al Kursaal aquest dissabte 17 de gener a les 21.00h

“La fuerza del destino” arribarà al Kursaal aquest dissabte 17 de gener a les 21.00h // Imatge cedida pel Kursaal

Aquest dissabte 17 de gener a les 21.00h, el segon espectacle homenatge al grup Mecano titulat “La fuerza del destino”, arriba al Teatre Kursaal quatre anys després de les set funcions que el teatre manresà va programar d’“Hoy no me puedo levantar”, el primer musical de gran format que acollia l’equipament local.

En aquesta segona gran producció, 16 artistes entre ballarins, cantants i músics – molts dels quals van formar part de l’elenc d’“Hoy no me puedo levantar” – repassen les cançons del popular grup espanyol, partint de la premissa d’un viatge en metro. Tots els temes s’interpreten amb música en directe sobre l’escenari amb una posada en escena espectacular.

Després d’haver gaudit de les set funcions d’“Hoy no me puedo levantar”, Manresa es prepara pel segon homenatge de Mecano, recordant aquell concert que la banda va oferir a La Florinda per la Festa Major de l’any 1989 on es van reunir més de 10.000 persones.

Switch to mobile version