Autor Cultura
22 Gener 2015 a 14:00

El cicle Platea Jove torna al Kursaal amb l’espectacle de hip-hop “Camins”

De la mà de la companyia Kulbik Dance Company

Un fragment de "Camins", el segon espectacle de Kulbik Dance Company

Un fragment de “Camins”, el segon espectacle de Kulbik Dance Company // Imatge cedida pel Kursaal

Demà divendres 23 de gener a les 21.00h, el cicle Platea Jove torna aquesta temporada a la sala gran del Kursaal amb l’espectacle de hip-hop “Camins”, de la companyia Kulbik Dance Company.

Després de l’exitós “Cube”, que també es va poder veure al Kursaal, el nou espectacle de Kulbik parla d’un viatge molt especial que duen a terme física i gràficament amb la posada en escena, però alhora també amb la imaginació.

Es tracta d’un recorregut per un camí ple de metàfores en moviment que parlen de la condició humana i els seus esforços per adaptar-se i evolucionar, sense tenir en compte si converteix la societat en millors persones que gaudeixen d’un “estat del benestar” farcit de “clixés” preestablerts i arrelats en la societat des de fa molt temps o, simplement, accelera el camí cap a l’autodestrucció abusant dels recursos de la terra.

Amb aquest segon espectacle, Kulbik Dance Company sota la direcció de Kanga Valls, és una companyia jove que s’assegura un futur sòlid i amb una gran projecció.

Platea Jove és una iniciativa pionera nascuda fa onze anys, de la qual en va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a dia d’avui, agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona. Pel què fa a les entrades, una xarxa d’una trentena de col·laboradors del Galliner s’encarregaran de vendre-les als companys d’escoles i instituts de Manresa i comarca, però a més també es podran adquirir a les taquilles del Kursaal, a través del telèfon 938723636, i per Internet a través del web del Teatre Kursaal.

Switch to mobile version