Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Gener 2015 a 08:00

Castell de Cardona

Castell de Cardona

Castell de Cardona // Foto: Pol Rodríguez

El castell de Cardona és un castell d’estil romànic i gòtic situat en un turó al costat de Cardona (Bages). Està considerat com una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya. Està situat dalt d’un turó que domina la vall salina i la del Cardener.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version