Autor Política
30 Gener 2015 a 12:00

Candàliga passa a liderar la llista d’ERC d’Artés

L’actual alcalde del Grup Unitari abandona la coalició

Josep Candàliga, candidat a l'alcaldia d'Artés per ERC i actual alcalde de municipi //  Imarge del web d'ERC

Josep Candàliga, candidat a l’alcaldia d’Artés per ERC i actual alcalde de municipi // Imarge del web d’ERC

L’alcalde d’Artés, Josep Candàliga, liderarà la primera llista d’Esquerra Republicana (ERC) en aquest municipi a les properes eleccions.  Els republicans d’Artés deixen enrere la coalició d’esquerres que havien format des del 2003, el Grup Unitari d’Artés,  per formar una candidatura exclusivament d’ERC.

Avui divendres, 30 de gener, a les 20.30h, es presentarà oficialment  la candidatura d’ERC al municipi d’Artés, a Cal Sitjes. Candàliga, actual alcalde de la localitat, encapçala la llista com a candidat a l’alcaldia. Candàliga ha estat alcalde d’Artés durant dos mandats no consecutius, el darrer en la present legislatura amb el Grup Unitari d’Artés,  on va governar pactant amb el PSC,  amb els vistiplau de la CUP .  El perfil sobiranista del candidat és  conegut i ha estat dels que no han dubtat en apostar per la sobirania fiscal o ser un clar activista de l’Associació de Municipis per la Independència.

A l’acte d’aquest vespre a la sala d’actes del complex cultural Cal Sitjes, hi participaran Lluís Oliveras, president de la Federació Comarcal del Bages i secretari d’estratègia i anàlisi electoral; i Marc Sanglas, diputat al Parlament de Catalunya, on és membre de les comissions de Territori i Sostenibilitat, Afers Institucionals i Reglament, a més de secretari de política municipal d’ERC. Advocat de formació, Sanglas està especialitzat en dret administratiu i electora

 

Switch to mobile version