Autor Atletisme
20 Gener 2015 a 14:00

Bon paper dels atletes de l’Avinent CA Manresa al Cros de Sant Sebastià de Sabadell

Les noies, quartes; els nois, setens

Les participants del Club Atlètic Manresa // Imatge del Facebook del Club

Les participants del Club Atlètic Manresa // Imatge del Facebook del Club

El passat diumenge, 18 de gener, es va disputar la 54a edició del Cros Sabadell, una cursa en què es van imposar l’atleta del CN Sabadell Andrea Guimerà, en l’apartat femení, i Daniel Sánchez, del CA Olesa, en categoria masculina.

L’Avinent CA Manresa va obtenir una quarta plaça en l’apartat femení del Campionat de Catalunya en el cros curt, gràcies a la sisena, catorzena, quinzena i divuitena posicions assolides per les atletes Marina Perkova, Ester Guerrero, Meritxell Soler i Alba Gallardo, respectivament. Els nois no van obtenir tan bons resultats però tot i això van quedar en una bona setena plaça en la classificació.

Switch to mobile version