Autor Societat
5 Desembre 2014 a 10:30

Sallent acull la 1a Nit del Turisme del Bages

Primer premi de Bages Impuls al Pare José Luis Iriberri

Lliurament del premi // Imatge cedida per Bages Impuls

Lliurament del premi // Imatge cedida per Bages Impuls

Ahir a la nit es va celebrar la primera Nit del Turisme al Bages, al Mas de La Sala de Sallent, fent paleses les moltes iniciatives públiques i privades que existeixen a la comarca, i que tenen moltes ganes de posar en valor actius turístics que en l’actualitat encara són poc coneguts. Tant els representants de les institucions públiques com de la iniciativa privada, van remarcar la importància de buscar complicitats entre tots els agents implicats en el turisme. Aquesta iniciativa va néixer de Bages Impuls, una entitat que cerca crear sinergies entre les persones, empreses i institucions que treballen en aquest àmbit, i que ja ha permès posar al mercat el producte Viure al Bages.

A la vetllada hi van assistir al voltant de 250 persones, que van poder degustar plats elaborats amb productes de proximitat i cuinats pels xefs del Parador de Cardona; Restaurant L’O de Món Sant Benet, Abat Cisneros de Montserrat i Mas de la Sala de Sallent. Durant l’acte es va entregar el primer premi Bages Impuls al Pare José Luis Iriberri pel seu paper clau en la recuperació i promoció del Camí Ignasià. En rebre el premi va adreçar unes paraules als assistents, on va remarcar que “si es creu en una cosa, és possible”.

Durant l’acte van intervenir David Saldoni, alcalde de Sallent; Ignasi Sala, president de Bages Impuls; Diego Sánchez, president del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages; Joan Vinyes, president del Geoparc de la Catalunya Central; Mercè Cardona, presidenta del Consell Comarcal del Bages; Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Ramon Riera, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona i Bàrbara Minoves, directora dels serveis territorials del departament d’Empresa i Ocupació. Tots ells van parlar sobre la necessitat de la col·laboració, de sumar entre agents públic i privats i de creure en els molts actius turístics que té el Bages.

Switch to mobile version