Autor Societat
5 Desembre 2014 a 11:00

Millores al Polígon Industrial Els Dolors

Treballs de millora de l’ordenació i la seguretat viària

Polígon Industrial Els Dolors

Polígon Industrial Els Dolors // Imatge de Google Maps

Aquest divendres comencen les obres de millora de la seguretat viària al Polígon Industrial Els Dolors. La secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa té previst que en tres dies (dissabte 6, diumenge 7 i dilluns 8) es millorin les senyalitzacions verticals i horitzontals.

L’objectiu de les obres és millorar la seguretat viària, agilitzar el trànsit i augmentar la zona d’estacionament (es destinarà un dels dos carrils disponibles a aparcament). Es reforçarà amb pintura la prioritat en les interseccions de vàries de les cruïlles del polígon per millorar-ne la seguretat.

També es modificarà l’ordenació del trànsit als carrers Ronda, Castellgalí, Castellfollit i Castellet, que actualment consten de dos carrils de circulació en el mateix sentit i sense estacionament, i es substituirà per la d’un carril més una zona d’estacionament.

Es canviarà el sentit de circulació del carrer Castelltallat entre els carrers Sallent i Castellfollit, actualment de dos carrils de circulació en el mateix sentit, i es establirà el doble sentit de circulació (un carril per sentit).

I, finalment, es modificarà el sentit de circulació d’un tram del carrer Berga entre l’avinguda dels Dolors i l’accés de serveis de FGC, de manera que aquest tram, actualment de sentit únic, s’ordenarà en doble sentit de circulació.

Switch to mobile version