Autor Societat
23 Desembre 2014 a 14:00

L’Ajuntament solidari amb els avis més necessitats

Està fent entrega amb la Creu Roja de lots de productes cosmètics

nadal solidari avis

Els voluntaris de la Creu Roja i l’Ajuntament estan entregant regals als avis // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manresa

Durant els propers dies els voluntaris de la Creu Roja repartiran 35 lots que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet corporal hidratant i un stick labial sufragats per l’Ajuntament de Manresa dins el projecte Nadal Solidari per ajudar a famílies que tenen necessitats de suport i que han estat proposades per la pròpia Creu Roja.

Per plasmar el compromís del consistori amb aquesta acció divendres passat va ser la pròpia regidora de Gent gran de l’Ajuntament, Àuria Caus, qui va acompanyar als voluntaris de la Creu Roja per fer el lliurament dels lots a dues de les persones seleccionades.

El projecte Nadal Solidari acabarà el proper dia 5 de gener amb el repartiment d’obsequis als avis de les residències Catalunya, Sant Josep i Fonts dels Capellans, que han elaborat els alumnes del tallers del Casal de gent gran de Manresa, de la Coordinadora Jubilats i Pensionistes, de l’Esplai de la Caixa i de La Nostra Llar de Valldaura.

Switch to mobile version