Autor Cultura
1 Desembre 2014 a 14:00

La mostra ‘Joves Creadors’ s’inaugura demà

L’exposició fotogràfica es podrà veure fins al 30 de desembre

Imatge del cartell promocional de la mostra. // Imatge del web de l'Ajuntament de Manresa.

Imatge del cartell promocional de la mostra. // Imatge del web de l’Ajuntament de Manresa.

El Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) acollirà a partir de demà la mostra fotogràfica “Joves Creadors”, que es podrà veure fins al 30 de desembre. L’exposició, que es podrà visitar de dilluns a divendres entre les 4 de la tarda i les 9 del vespre,  està formada pels treballs de quatre noies d’entre 18 i 26 anys: Yasmina Suaus, Miriam Garcia, Claudia Diaz i Aina Plans.

L’acte inaugural, demà a les 8 del vespre, comptarà amb les intervencions de la regidora de Serveis Socials, Acollida, Cooperació i Sanitat, Mercè Rosich, i el president de Foto Art Manresa, Josep Brunet.

Les artistes

A la mostra es podran veure els treballs de quatre artistes femenines d’entre 18 i 26 anys. Yasmina Suaus, de 18 anys, és una estudiant de segon de batxillerat que ja ha realitzat fotografies publicitàries de roba, a noies, reportatges familiars, fotografies d’amistats i d’amor. Miriam García, de 25, cursa actualment un mòdul de disseny gràfic a l’Escola d’Art de Manresa i sol tractar temes com la natura, els animals i l’entorn quotidià.

Claudia Díaz, de 20 anys, és una fotògrafa autodidacta que ha participat amb força èxits en diversos concursos, i té especial interès en la fotografia de moda. Per últim, Aina Plans, de 26, és una artista també autodidacta que entén la fotografia com un art d’expressió vital.

La mirada autista al Casal de les Escodines

A les mateixes dates, entre el 2 i el 30 d’aquest mes, es podrà veure al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50,) la mostra “A través de l’Ànima”, un projecte fotogràfic d’Abel Vilches organitzat pel Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central. La mostra vol ensenyar el Trastorn de l’Espectre Autista (T.E.A) des de l’ànima d’un conjunt de nens que pateixen la malaltia, però sense tòpics, amb la mirada neta i demostrant que l’autisme no crea una diferència sinó una forma diferent de mirar el món. Es podrà visitar els dies laborables no festius de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h.

Switch to mobile version