Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
10 Desembre 2014 a 08:00

La Cova de Sant Ignasi

Cova de Sant Ignasi

Cova de Sant Ignasi // Foto: Pol Rodríguez

La Cova de Sant Ignasi és un conjunt arquitectònic format per una església barroca més l’edifici modern del seu costat. Juntament amb el Pont Vell, constitueix la silueta gòtica de la Seu, una de les imatges clàssiques de l’entrada a la ciutat de Manresa.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version