Autor Notícies
24 Desembre 2014 a 11:00

La construcció de la nova rotonda afectarà el trànsit

Es construirà en la cruïlla dels carrers de la Pau i l’avinguda dels Dolors

Imatge de les obres

Imatge de les obres // Imatge del web de l’Ajuntament de Manresa

La Secció d’Obra Pública ha comunicat que, amb motiu de les obres d’execució d’una rotonda, a la cruïlla entre els carrers de la Pau i de Santa Joaquima, es modificarà el trànsit que circuli per la calçada central. Aquest canvi serà vàlid a partir del dilluns 29 de desembre.

Els vehicles que provinguin de l’enllaç de la C-55 es desviaran pel carrer de Santa Joaquima, sense poder girar a l’esquerra per a accedir a l’avinguda dels Dolors.

En canvi, els vehicles provinents del carrer de la Pau podran continuar en direcció a la C-55, o bé girar a la dreta per accedir a l’avinguda dels Dolors, però no podran girar a l’esquerre per entrar al carrer de Santa Joaquima.

Per últim, els que circulin provinents de l’avinguda dels Dolors es desviaran en sentit a la C-55, sense poder continuar recte cap al carrer Santa Joaquima.

Es preveu que aquestes modificacions durin 10 dies. Un cop restablerta la circulació, el trànsit de vehicles es regularà en sentit giratori, entrant en funcionament la rotonda.

Les obres que van començar el dia 15 de desembre, es fan amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat de la cruïlla, ja que permet l’eliminació dels girs a l’esquerra i la disminució de la velocitat. També es senyalitzarà un nou pas de vianants al carrer de la Pau, i s’instal·laran reductors de velocitat a l’avinguda dels Dolors, per tal de millorar la seguretat del camí escolar als centres d’ensenyament propers.

Switch to mobile version