Autor Societat
5 Desembre 2014 a 13:00

La consellera Munté promociona la campanya nadalenca de recollida de joguines

Neus Munté va agrair la tasca de Creu Roja i els voluntaris

La consellera Munté durant la presentació de la campanya // Imatge del web de la Generalitat

La consellera Munté durant la presentació de la campanya // Imatge del web de la Generalitat

Com cada any per aquestes dates, l’entitat Creu Roja Joventut es prepara per afrontar la campanya de recollida de joguines durant les festes nadalenques. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va ser l’encarregada ahir al matí de fer la presentació de la campanya. La consellera va aprofitar l’ocasió per animar a tota la ciutadania a participar amb la donació de joguines. “Sense la seva col·laboració res tindria sentit i per això avui fem una nova crida a la seva participació, perquè necessitem tornar a treure la nostra millor versió, la mateixa que emergeix amb el Gran Recapte d’Aliments o la Marató de TV3”, ha assenyalat Neus Munté.

Segons la consellera de Benestar Social i Família, “aquesta campanya sha convertit en una nova tradició del període nadalenc; una iniciativa solidària que arrencarà somriures a milers d’infants en risc d’exclusió d’arreu de Catalunya i sabem que un somriure és un tresor”. L’any passat Creu Roja va recollir més de 80.000 joguines, que van arribar a uns 28.000 nens de més de 200 poblacions catalanes.

La consellera Munté va voler agrair durant l’acte la tasca feta per Creu Roja i tots els seus voluntaris: “sou un magnífic exemple de la implicació que demostra la societat catalana amb les persones i les famílies que passen per dificultats”.

Respecte a les joguines que es recullen, Neus Munté ha indicat la importància d’escollir-les amb criteris cívics, que ajudin a desenvolupar els infants. “Un aspecte important és triar bé les joguines, d’una forma responsable, que fomentin valors constructius, pacífics, cívics i a ser possible que trenquin estereotips per raó de gènere”, ha afegit la consellera. Per últim, Munté ha reiterat el compromís de la seva conselleria amb l’atenció als infants i a seguir promocionant projectes com aquesta recollida de joguines per lluitar contra la pobresa infantil.

Switch to mobile version