Autor Cultura
7 Desembre 2014 a 18:00

La companyia de teatre Femarec arrasa amb l’estrena de “Punt i Seguit”

Van acudir-hi gairebé 1000 espectadors

Fragment de l'espectacle "Punt i Seguit" de la Companyia de Teatre Femarec

Fragment de l’espectacle “Punt i Seguit” de la Companyia de Teatre Femarec // Imatge cedida per Femarec

El passat dimecres 3 de desembre, gairebé 1000 persones van omplir el Casino l’Aliança del Poblenou per veure l’estrena de “Punt i Seguit”, el nou muntatge de la Companyia de Teatre Femarec. Entre el públic hi va haver cares conegudes del panorama artística català com les actrius Mont Plans i Imma Colomer, o l’actor Xavier Serrat, i Jordi Milán, director de La Cubana, tots ells ambaixadors de Femarec.

L’espectacle, que va començar amb l’escena d’un enterrament entre plors i un rigorós posat de negre, de sobre va oferir un divertit gir argumental que va sorprendre als assistents i, tal com pretenia, els va fer reflexionar sobre la vida i la mort, sobre el punt i seguit i el punt i final.

Aquesta veterana companyia teatral està formada per treballadors del Centre Especial de Treball Femarec, tots ells amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental sever. Fa 18 anys, l’inici de la companyia es va plantejar com a un projecte de teràpia més de la Unitat de Suport de l’Activitat Professional de l’empresa, però degut al talent dels actors i actriu de la companyia, així com de la seva directora, Glòria Rognoni, avui dia es pot afirmar que es tracta d’una companyia teatral sòlida i professional que ha recopilat diversos premis al llarg de la seva trajectòria.

En aquest sentit, Amèlia Clara, directora de Femarec, va expressar en un parlament previ a la representació, el seu desacord amb la poca serietat amb la que l’àmbit artístic tracta a aquesta companyia, que per la seva qualitat i treball hauria de poder optar a realitzar més actuacions durant l’any. Clara també va aprofitar per agrair la col·laboració de CatalunyaCaixa, ja que gràcies a la seva aportació, és possible que aquest projecte pugui seguir endavant.

Switch to mobile version