Autor Sanitat
24 Desembre 2014 a 12:00

La Bruixa d’Or fa feliços els nens ingressats a Sant Joan de Déu de Manresa

Els jugadors de l’equip de bàsquet visiten el centre hospitalari

Visita de la Bruixa d'Or a Sant Joan de Déu

Visita de la Bruixa d’Or a Sant Joan de Déu // Imatge cedida per la Fundació Althaia

Aquest dimarts, els jugadors, el cos tècnic i el president de l’equip de bàsquet La Bruixa d’Or Manresa, Josep Vives, han visitat els nens que estan ingressats a la planta de pediatria i a l’àrea d’observació d’urgències de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Els nens i els seus pares han acollit amb gratitud la inesperada visita d’aquests esportistes d’elit que han demostrat la seva solidaritat i humanitat que aquests dies són atesos a l’hospital.

Acompanyats de professionals de Pediatria de la Fundació Althaia, la delegació de la Bruixa d’Or han pogut conèixer de prop els diferents serveis on es tracten els nens i nenes. Els petits i familiars han agraït els obsequis que els han portat els jugadors en un ambient molt propi d’aquestes festes nadalenques.

Switch to mobile version