Autor Cinema, teatre i televisió
5 Desembre 2014 a 18:00

Exodus

Exodus

Exodus

Aquesta setmana s’estrena als cinemes Exodus l’última superproducció del famós director Ridley Scott. Woody Allen, una altre celebritat dins el món de la direcció cinematogràfica, estrena Magia a la luz de la luna. Per altra banda, s’estrena Ouija, un film de terror basat en el taulell de la Ouija. Des de França ens arriba Mil noches, una boda el qual explica la història d’una prostituta. I des de Canadà arriba Mommy un drama.

 

EXODUS

AVENTURES. Dirigida per: Ridley Scott. Repartiment: Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, John Turturro, María Valverde

Aventura que narra la història de Moisés un home capaç de desafiar a un imperi quan es va rebel·lar contra el faraó Ramsés, alliberant a 600.000 esclaus en una èpica fugida a través d’Egipte, omple de perills i mortíferes plagues, a la recerca de la Terra Promesa.


 

MAGIA A LA LUZ DE LA LUNA

COMEDIA. Dirigida per: Woody Allen. Repartiment: Emma Stone, Colin Firth, Maria Gay Harden, Jacki Weaver, Eileen Atkins

França dels anys 20, durant l’època daurada del jazz, un mag anglès està decidit a desemmascarar a una falsa mèdium. Això desencadenarà una sèrie de fets màgics que sacsegen la vida dels protagonistes.


 

OUIJA

TERROR. Dirigida per: Stiles White. Repartiment: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos, Douglas Smith

Un grup de joves utilitza una Ouija per contactar amb un amic que ha mort recentment. Els problemes sorgeixen quan sense voler convoquen a una presència fosca.


 

MIL NOCHES, UNA BODA

DRAMA. Dirigida per: Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger i Samuel Theis. Repartiment: Angélique Litzenburger, Joseph Bour, Mario Theis, Samuel Theis, Cynthia Litzenburger

Encara que Angélique té ja 60 anys, li segueix agradant la diversió i els homes. A la nit, per guanyar-se la vida, els fa beure en un cabaret proper a la frontera alemanya. Amb el temps, els clients escassegen i accepta casar-se amb un assidu, Michel. Retrat d’una dona lliure que ha triat viure la seva vida al marge de la societat convencional.


 

MOMMY

DRAMA. Dirigida per: Xavier Dolan. Repartiment: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clémente, Alezandre Goyette

En una Canadà fictícia, s’aprova una llei que permet que els pares angoixats abandonin als seus fills malalts a l’hospital. No obstant això, Diane “Die” Despres, una valerosa vídua, decideix educar ella mateixa al seu fill Steve, que pateix ADHD. Kyla, una misteriosa veïna, els ofereix la seva ajuda. La relació amb aquesta generosa dona es fa cada vegada més estreta i sorgeixen preguntes sobre el misteri del seva vida.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version