Autor Societat
8 Desembre 2014 a 14:00

El Tren Blanc ja funciona per unir Barcelona amb La Molina

És semidirecte i passa per Vic

Tren Blanc

El Tren Blanc en una estació // Imatge cedida per la Generalitat

Dissabte es va posar en marxa el Tren Blanc, que uneix Barcelona amb La Molina passant per Granollers i Vic. El comboi especial circula els caps de setmana i els dies festius entre el 6 de desembre i el 6 d’abril amb la intenció de cobrir el transport dels esquiadors. El recorregut s’inicia a Plaça Catalunya a un quart de 7 del matí i acaba a Puigcerdà pels volts de les 9 després de fer parada a La Molina. El tren circula per la línia R3 i fa parada a altres ciutats importants, com ara Granollers o Vic.

El trajecte del Tren Blanc és semidirecte: només para a les estacions de l’Hospitalet, GranollersCanovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser, a banda de La Molina, Puigcerdà i Barcelona, que són els punts de partida o arribada del comboi. Aquest servei especial només fa dos viatges: un al matí (que surt de Barcelona a les 6.13 i arriba a La Molina a les 8.35) i un altre a la tarda (que surt de La Molina a les 17.57 i arriba a Plaça Catalunya a les 20.29).

Per adaptar el tren a les necessitats dels esquiadors, s’ha equipat la línia R3 amb 12 nous combois remodelats de manera integral. Tots ells disposen d’un disseny nou, més modern, amb seients més confortables i quatre zones on es poden deixar esquís o bicicletes en armaris dissenyats especialment per subjectar l’equipatge de manera adequada.

Switch to mobile version