Autor Societat
24 Desembre 2014 a 14:00

El calendari 2015 de Sant Fruitós estarà dedicat a les masies i la seva història

Es trobarà a partir del 29 de desembre als comerços de la vila

Portada calendari 2015 de Sant Fruitòs

Portada calendari 2015 de Sant Fruitòs // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Aquest any, l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages ha dedicat el calendari per al 2015 amb imatges de diferents masies situades a la vila. Les masies són llocs d’interès cultural i històric per a Sant Fruitós i, per tant, les seves imatges traslladaran als veïns a moments de la història del poble. Els calendaris es podran trobar, a partir del dia 29 de desembre a la tarda, als diversos comerços de la vila.
Cada mes incorporarà la fotografia d’una masia i, a més, mitjançant un codi QR annex a cada full, els veïns que tinguin el calendari podran descarregar l’ informació relativa a la casa. Aquesta és una iniciativa està promoguda per l’àrea de comerç en col·laboració amb l’associació de comerciants.

Switch to mobile version