Autor Bàsquet
31 Desembre 2014 a 14:30

El Bàsquet Manresa acaba el 2014 fora del descens

La victòria a Sevilla per 72-80 és la segona consecutiva

Sevilla-Manresa

Isaac Fotu encara a cistella // Foto: B. Pérez-ACB Photo

CB Sevilla 72-80 Bàsquet Manresa

CB Sevilla (25+19+18+10): Urtasun (21), Woodside (14), Hernangómez (14), Oriola (7), Rodríguez (2) -cinc inicial- Byars (3), Thames (2), Radicevic (3), Porzingis (4), Gallardo (-), Balvin (2) i Watts (-)

Bàsquet Manresa (20+22+22+16): Garcia (-), Rizvic (8), White (15), Fotu (10), Grimau (15) -cinc inicial- Sakic (-), Hernández (4), Dewar (6), Grigonis (18), Angelats (-) i Haritopoulos (4)

Marcador per quarts: 25-20, 44-42 (descans), 62-64 i 72-80 (final)

Àrbitres: Arteaga, Sánchez Monserrat i Serrano. Eliminats per faltes Woodside (Sevilla) i White (Manresa)

Excel·lent final d’any pel Bàsquet Manresa, que després de patir molt durant es veu fora del descens abans d’encarar la segona meitat de la Liga Endesa. El conjunt de Pedro Martínez va aconseguir una victòria de molt pes a la pista del Baloncesto Sevilla per 72-80. El matx, que era a vida o mort, serveix per que els manresans es col·loquin com l’equip que marca la permanència després d’aprofitar la derrota del Fuenlabrada a casa contra el Guipuzkoa Basket.

El partit va tenir moltes alternatives a la primera part ja que a la segona els bagencs van ser millors i no van donar massa opcions als andalusos. L’arrencada catalana va ser brutal, amb un parcial de 0-7 que va obligar l’entrenador local Audie Norris a moure la banqueta aviat. La reacció del Sevilla va arribar i després d’acabar un primer quart igualat el resultat era de 25-20. La igualtat es va mantenir al segon quart i gràcies a un gran Grimau el Manresa va marxar a només una cistella de distància al descans (44-42).

A la represa els visitants van dominar i la bona actuació del jove lituà Grigonis donava rendes curtes però efectives. El Manresa va mantenir un bon nivell defensiu a l’últim quart i la bona tasca frenant els atacs del Sevilla i la fredor de Davin White jugant-se tirs decisius va certificar una victòria importantíssima pels de Pedro Martínez. El proper matx del Manresa serà ja al 2015 i rebrà al Nou Congost al CAI Zaragoza.

Switch to mobile version