Autor Societat
23 Desembre 2014 a 17:00

Dilluns s’inaugura el CTM Centre Tecnològic

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà l’acte

Vista exterior del CTM Manresa

Vista exterior del CTM Manresa // Imatge cedida per la UPC

Aquest pròxim dilluns, a les 12 del migdia, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà la inauguració de les noves instal·lacions del CTM Centre Tecnològic al Parc Tecnològic de la Catalunya Central. Aquests centre es troba operatiu des de finals de l’any passat.

Durant la inauguració, el conseller estarà acompanyat pel president de la Fundació CTM Centre Tecnològic i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu. També hi seran presents Francesc Santasusana, president del Consell Executiu de la Fundació CTM Centre Tecnològic, i José Manuel Prado, director general del CTM Centre Tecnològic.

Switch to mobile version