Autor Bàsquet
7 Desembre 2014 a 17:30

Desena derrota del Bàsquet Manresa

Cauen contra l’Iberostar Tenerife per 66-62

Tenerife-Manresa

Derrota del Manresa tot i l’esforç realitzat // Foto: Iberostar Tenerife

Iberostar Tenerife 66-62 Bàsquet Manresa

Iberostar Tenerife (19+15+15+17): San Miguel (6), Richotti (11), Sekulic (17), Rost (7), Sima (12) -cinc inicial- Úriz (3), Niang (-), Tsairelis (-), Heras (-) i Beirán (10)

Bàsquet Manresa (9+22+18+13): Grigonis (-), White (19), Fotus (16), Grimau (2), Haritopoulos (-) -cinc inicial- Sakic (5), Hernández (-), Dewar (4), Garcia (12) i Rizvic (4)

Marcador per quarts: 19-9, 34-31 (descans), 49-49 i 66-62 (final)

Àrbitres: Pérez, Calatrava i Munar. Eliminats per faltes Richotti (Tenerife) i Fotu (Manresa)

La victòria sembla no voler visitar Manresa tret de comptades ocasions. El Bruixa d’or ho ha tingut a prop, però l’èpica final ha decantat la balança a favor de l’Iberostar Tenerife i els de Pedro Martínez sumen una nova derrota en el que va de Liga Endesa, la número 10 ja. En un partit igualat i en el que els manresans han competit molt bé davant un equip que aspira a estar a dalt els moments de desconnexió han matat als catalans i han decidit el resultat final a favor dels canaris.

L’inici ha sigut molt prometedor i durant els primers instants hi ha hagut un intercanvi de cops intens. Ha estat el Tenerife qui ha agafat el primer avantatge seriós del matx en aconseguir un parcial de 9-0 als últims tres minuts del primer quart, fet que ha deixat el marcador en un 19-9 a favor dels d’Alejandro Martínez. Però el Manresa ha reaccionat com millor no es podia fer i amb un parcial de 15-22 al segon quart es posava a tres punts dels locals. El partit estava sent molt equilibrat i els de Pedro Martínez, guiats per un sensacional White, miraven de tu a tu als canaris.

A la represa el partit ha seguit el mateix guió. Moment de desconnexió manresà a l’inici que ha posat l’equip 10 avall als quatre minuts del tercer quart, però una altra gran reacció d’orgull ha fet que el periode acabés amb empat a 49 abans de disputar els quarts i definitius 10 minuts. Aquí el Manresa ha deixat escapar un avantatge de set punts a falta de cinc minuts per acabar. Un triple canari a un minut del final i els tirs lliures de Rodrigo San Miguel han birlat la victòria catalana a última hora.

El Bàsquet Manresa segueix cuer amb un balanç de una victòria i 10 derrotes. La propera setmana es disputarà tot un partidàs al Nou Congost contra el València Basket, un dels equips punters de la lliga.

Switch to mobile version