Autor Esports
5 Desembre 2014 a 15:00

Cursa de 5 km per la Marató de TV3

Organitzada per la FUB i el CAM

Acte de Manresa Mobilitza't amb la Marató

Acte de Manresa Mobilitza’t amb la Marató // Imatge del web FUB

El dia 14 de desembre es farà la cursa ‘5 km per la vida’, organitzada per la FUB (Fundació Universitària del Bages), dins del programa FUB saludable, i el CAM (Club Atlètic Manresa) amb sortida de la plaça de Crist Rei, a les onze del matí. La cursa s’inscriu en la iniciativa de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que han promogut vuit curses universitàries arreu del país, per donar suport a la Marató de TV3.

La inscripció per participar en la cursa estarà oberta fins el dia 12 de desembre tant al web de la Plataforma Manresa Mobilitza’t amb la Marató com al punt d’informació de la FUB. La inscripció té un cost de 13 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató, que enguany està dedicada a les malalties del cor. Tots els participants seran obsequiats amb un entrepà i una samarreta tècnica amb el logotip de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables i el lema ‘Les curses de les universitats en suport a la Marató’.

La cursa és una més de les activitats que organitza la institució universitària en el marc del programa d’activitats de la Plataforma Manresa Mobilitza’t per la Marató del 2014. A més de la cursa i amb Mútua Manresana, la FUB va promoure la primera edició del concurs de vídeos, relats i dibuixos ‘Posa-hi cor’ i coorganitza la taula rodona que es farà el dia 11 de desembre a la Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu titulada ‘El cor, de l’ensurt a la recuperació’.

Switch to mobile version