Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
8 Desembre 2014 a 08:00

Convent de Santa Clara

Convent de Santa Clara

Convent de Santa Clara // Foto: Pol Rodríguez

El convent de Santa Clara de Manresa, fundat al 1342 com a convent de monges menoretes o clarisses, alberga actualment un centre de dia de salut mental. El temple, obra de l’arquitecte Soler i March, és una construcció romànica tardana amb un interessant portal on s’insinuen trets goticitzants.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version