Autor Cultura
3 Desembre 2014 a 16:30

Concert de la Coral Cardonina a l’església parroquial, el dilluns 8 de desembre

A la memòria del fundador, Mn. Josep M. Casafont

Imatge de la web de l'Ajuntament de Cardona

Imatge de la web de l’Ajuntament de Cardona

Com a preàmbul de les festes nadalenques, i com ja és tradicional, la Coral Cardonina presenta el seu Concert, que enguany ja suma 55 edicions. Des de l’any passat, aquest concert està dedicat a la memòria del seu director i fundador Mn. Josep M. Casafont.

El concert serà el proper dilluns, 8 de desembre, a les 18.00h, a l’església parroquial de Cardona, i les localitats, que es poden adquirir de manera anticipada a l’Oficina de Turisme o bé a les taquilles el mateix dia, fins a mitja hora abans de l’acte, tenen un preu de 10€.

A més de la Coral Cardonina, el concert comptarà amb l’actuació de la soprano Ana Belén Ayala, d’arrels cardonines, acompanyada pel pianista italià Alessio Coppola, i com ja és habitual, també hi participaran els joves cantaires de l’Escolania de Sant Miquel.

Switch to mobile version