Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
5 Desembre 2014 a 08:00

Casa de Cultura de la Caixa de Pensions

Casa de Cultura de la Caixa de Pensions

Casa de Cultura de la Caixa de Pensions // Foto: Joan Murcia

La Caixa de Pensions i Estalvis de Barcelona va encarregar la projecció d’aquest edifici entre 1920i 1924 a Enric Sagnier. Es tracta d’un edifici modernista amb elements neogòtics i grans dosis d’eclecticisme. Es un edifici simètric i ben estructurat.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version